Wekelijkse kerkdiensten

Iedere zondag is er vanaf 10.30 uur een kerkdienst in de Arminiuskerk aan het Museumpark 3. Na afloop is er in de sfeervolle kerkenraadskamer gelegenheid samen een kopje koffie/thee te drinken, bij te praten of nieuwe mensen te ontmoeten.

Soms worden kerkdiensten, waarin behalve onze eigen predikanten ook nu en dan gastpredikanten voorgaan, opgeluisterd door koren, musici of bijzondere sprekers. Drie keer per jaar is er Vrienden-/Cantatedienst. Daarnaast zijn er kerkdiensten met een specifiek karakter die raken aan en verbonden zijn met het jaarthema zoals:

  • KerkdienstAnders: Een van de kenmerken van onze Gemeente is dat er veel variatie mogelijk is als het gaat om de inhoud en vormgeving van de diensten. Elke viering maakt gebruik van de elementen beeld, woord, klank, stilte, verbondenheid. Die essentiële elementen kun je op verschillende manieren tot uiting brengen en met elkaar verbinden
  • Preken voor Andermans Parochie: waarbij voorgangers in elkaars parochie spreken om de interreligieuze dialoog op gang te brengen.
  • Kerkdiensten waar kunst centraal staat.

Meer informatie over de kerkdiensten vindt u in de agenda

Een overzicht van alle preekbeurten voor dit jaar vindt u hier.