Predikanten

De Remonstranten zijn een geloofsgemeenschap, waar iedereen welkom is die zich niet aan bestaande geloofsbelijdenissen wil binden en in alle vrijheid de eigen geloofsopvatting zélf onder woorden wil brengen. Remonstranten geven daarmee een persoonlijke invulling aan hun geloof.

De verbondenheid die Remonstranten met elkaar hebben is verwoord in de beginselverklaring: De Remonstrantse Broederschap is een geloofsgemeenschap, die – geworteld in het Evangelie van Jezus Christus en getrouw aan vrijheid en verdraagzaamheid – God wil eren en dienen.

Openheid staat daarbij centraal. Zo zijn alle kerkelijke plechtigheden (doop, huwelijk en avondmaal) toegankelijk voor iedereen, ongeacht of iemand lid is van dit kerkgenootschap.

In de Remonstrantse Gemeente Rotterdam gaan twee predikanten voor. Zij zijn pastor van een deel van de stad en de regio.

Predikanten

dr. Tjaard Barnard

Glasblazerij 42, 2993 CM Barendrecht, bereikbaar per mail
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00-9.30 uur ~ 0658 820 686 ~ www.tjaardbarnard.nl

Wijken: Barendrecht, Blijdorp, Centrum, Hillegersberg, Hoekse Waard, Middelland, 110-Morgen, Nesselande, Nieuw Terbregge, Ommoord, Oud Mathenesse & Het Witte Dorp, Oude Westen, Overschie, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam-Zuid, Schiebroek, Spangen, Spijkenisse, Zevenkamp.

 

 

dr. Koen Holtzapffel

Willem Nagellaan 23, 3054 BV Rotterdam, bereikbaar per mail,
maandag t/m donderdag tussen 8.45-9.15 uur ~ 010 4186913

Wijken: 
Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle-, Nieuwerkerk- en Krimpen aan den IJssel, Kralingen, Oosterflank, Prinsenland, Schiedam, Termaathuis, Zevenhuizen en Breda.

 

 

Hier vindt u de door hen uitgesproken zondagse overdenkingen.