Predikanten

De Remonstranten zijn een geloofsgemeenschap, waar iedereen welkom is die zich niet aan bestaande geloofsbelijdenissen wil binden. en in alle vrijheid de eigen geloofsopvatting zélf onder woorden wil brengen. Remonstranten geven daarmee een persoonlijke invulling aan hun geloof.

De verbondenheid die Remonstranten met elkaar hebben is verwoord in de beginselverklaring: De Remonstrantse Broederschap is een geloofsgemeenschap, die- geworteld in het Evangelie van Jezus Christus en getrouw aan vrijheid en verdraagzaamheid- God wil eren en dienen.

Openheid staat bij ons centraal. Zo zijn alle kerkelijke plechtigheden (doop, huwelijk, avondmaal, kerkelijke uitvaart) toegankelijk voor iedereen, ongeacht of iemand lid is van dit kerkgenootschap.

In de Remonstrantse Gemeente gaan twee predikanten voor. Zij zijn pastor van een deel van de stad en regio. Het is mogelijk om zelf een keuze te maken voor uw pastor, ook wanneer u woont in een wijk die bedient wordt door de andere predikant.

dr. Tjaard Barnard

Glasblazerij 42, 2993 CM Barendrecht

Bereikbaar per e-mail: barnard@remonstrantenrotterdam.nl

Telefonisch bereikbaar: 06 5882 0686

Website: https://www.tjaardbarnard.nl/

Wijken: Barendrecht, Blijdorp, Centrum, Hillegersberg, Hoekse Waard, Middelland, 110-Morgen, Nesselande, Nieuw Terbregge, Ommoord, Oud Mathenesse & Het Witte Dorp, Oude Westen, Overschie, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam-Zuid, Schiebroek, Spangen, Spijkenisse, Zevenkamp.

dr. Koen Holtzapffel

Willem Nagellaan 23, 3054 BV Rotterdam

Bereikbaar per e-mail: holtzapffel@remonstrantenrotterdam.nl.

Telefonisch bereikbaar maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 8.45 -9.15 uur.

Tel: 010 4186913

Wijken: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle-, Nieuwerkerk- en Krimpen aan den IJssel, Kralingen, Oosterflank, Prinsenland, Schiedam, Termaathuis, Zevenhuizen en Breda.

Onder blog vindt u de door hen uitgesproken zondagse overdenkingen