Jonge remonstranten

Jonge Remonstranten zijn tussen de 20 en 35 jaar oud. Ze zijn student of young-professional.

Door het jaar heen organiseren zij eigen activiteiten of sluiten aan bij activiteiten die door anderen worden georganiseerd.

  • College van Collectanten In een eeuwenoude traditie vormt een groep jongeren tussen de 16 en 30 jaar het College van Collectanten. Naast dat de collectanten elke zondag tijdens de dienst met een collectestok zwaaien, komen zij ook geregeld voor de gezelligheid samen. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Neem hiervoor contact op met de predikanten.
  • Zinlunch wordt eens per kwartaal gehouden op zondag van 12.00 – 14.30 uur voor young -professionals, de doelgroep van 25 tot ongeveer 40 jaar. Bij een zinlunch staan ontmoeting en een onderwerp dat met betekenisgeving in het leven te maken heeft centraal. Wat we bieden: een besloten setting met maximaal 25 leeftijdsgenoten per keer. Een goed gesprek in een sfeervolle ruimte met een eenvoudige lunch. Geef jezelf op via holtzapffel@remonstrantenrotterdam.nl.
  • Jongerengemeente Arminius:  De landelijke remonstrantse jongerengemeente Arminius. Kijk voor meer informatie eens op de website
  • Studentenpastoraat Rotterdam: Ook het Studentenpastoraat010 is er voor studenten die op zoek zijn naar verdieping. Kijk voor de activiteiten op de website.

Wil je deelnemen aan een van de activiteiten voor jonge remonstranten? Neem dan contact op met een van onze predikanten.

Zinlunch
College van collectanten