Route naar Museumpark 3

Remonstranten Rotterdam route Museumpark 3Het Museumpark 3 ligt ongeveer 10 minuten lopen vanaf NS-station Rotterdam Centraal. U loopt de hoofdingang uit en via het Kruisplein (met links Codarts en de Doelen) naar de Westersingel. Deze singel loopt u uit en ziet voor u het Parkhotel. U steekt de kruising met de Nieuwe Binnenweg over en loopt verder (langs het politiebureau), steekt de Rochussenstraat over en volgt de Westersingel tot aan het Museumpark aan uw rechterhand. U staat nu voor de hoofdingang van de Remonstrantse Kerk (Arminiuskerk). Aan de zijkant van de kerk is ook een ingang. Hier kunt u gebruik maken van de lift.

Parkeren Wanneer u met de auto komt, kunt u het Museumpark alleen vanaf de Westersingelzijde inrijden. Aan weerszijde van de straat zijn parkeervakken, tegenover het HNI (Het Nieuwe Instituut) vindt u een parkeergarage. Denkt u er aan dat u in de Rotterdamse binnenstad overal betaald parkeert. Van maandag tot en met zaterdag van 9.00 – 23.00 uur en op zondag van 12.00 – 23.00 uur.  U kunt op verschillende manieren betalen.

Attentie Op zondag kunt u al voor de dienst een bedrag betalen wanneer u weet/veronderstelt dat u na 12.00 uur uit de kerk weggaat.


Openbaar vervoer 
(RET)

• Tramlijn 4 halte Nieuwe Binnenweg/Eendrachtsplein

• Tramlijn 7 halte Witte de Withstraat

• Tramlijn 20 halte Museumpark

• Metro Calandlijn halte Eendrachtsplein

• Bus 32 halte Eendrachtsplein/Breitnerstraat

• Bus 44 en 46 halte Sophia Kinderziekenhuis