30+ 40+ 50+ 60+

Welke leeftijd u ook heeft, voor iedereen is er bij de Remonstranten Rotterdam wel een interessante, spirituele, filosofische, verdiepende activiteit waaraan u kunt deelnemen.

Wijkkringen

In iedere wijk waar remonstranten wonen, zijn kringen waaraan u kunt deelnemen. Veelal zijn de bijeenkomsten bij een van de deelnemers thuis. Vraagt u het gerust na bij één van de predikanten.

Centrale kringen

Een aantal centrale kringen, dialogen of gesprekken hebben een cyclus van 6 bijeenkomsten van september tot mei of juli zoals de Oecumenische Leerkring, Donderdagmorgendialoog, Woensdagavondgesprek. Deze bijeenkomsten vinden plaats aan het Museumpark 3 in de kerkenraadskamer of de commissiekamer. Wilt u deelnemen, meldt u aan bij het kerkkantoor

Filmcafé

In het filmcafé draaien films die een relatie hebben met het jaarthema. In de witte zaal boven – ook bereikbaar met de lift – kijken we de film met na afloop discussie onder het genot van een hapje en drankje. Kijk voor het programma in onze agenda

Rotterdam Gay Pride

Jaarlijks vindt de Rotterdam Gay Pride plaats. Daarna organiseren we samen met de Roze Vieringen Rotterdam ook weer een kerkdienst in de Arminiuskerk.

Mijn God trouwt ook homo’s is de tekst op een van de landelijke campagneposters van 2016.

Voel je welkom bij de Remonstranten Rotterdam!