Kerkdiensten/Activiteiten in coronatijd

Voorlopig zijn alle kerkdiensten in ons kerkgebouw op de zondagmorgen geannuleerd naar aanleiding van de maatregelen van de overheid. De kerkdiensten op de zondagmorgen zijn tot en met 21 februari alleen digitaal te bekijken via ons YouTube-kanaal.

 

Na versoepeling van de maatregelen door de overheid bent u weer van harte welkom in ons kerkgebouw, maar om bij de kerkdiensten/activiteiten aanwezig te zijn moet u nog steeds reserveren!

Om als geloofsgemeenschap bij elkaar te kunnen komen op een veilige manier, binnen de anderhalvemetersamenleving, hebben we een protocol opgesteld. De kerkdiensten zullen anders dan anders zijn. Er kan niet gezongen worden en er zal na afloop ook geen gelegenheid zijn, elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee. Wel zal er fraaie orgelmuziek, gespeeld door Jos van der Kooy, te beluisteren zijn. De activiteiten vinden plaats in een ruimte waar men op gepaste afstand van elkaar kan zitten.

De kerkdiensten zijn vanaf de zondagavond terug te luisteren via SoundCloud

Wij vragen u, met het volgende rekening te houden:

  1. Blijf thuis als u klachten heeft!
  2. U dient zich van tevoren aan te melden, zodat we zeker weten dat er niet meer mensen komen dan we in de kerk veilig kunnen herbergen. Ook is er dan de gelegenheid, u achteraf te informeren als er toch iets niet goed is gegaan. Reserveren kan tot zaterdagmiddag 15.00 uur, het liefst per email of anders per telefoon (010 436 0543). Spreekt u gerust het antwoordapparaat in!

    Met de nieuwe maatregelen is dat echt nodig, daar er maar dertig mensen, afgezien van het ‘personeel’ aanwezig mogen zijn.

  3. Als u komt, zullen u vragen worden gesteld over uw gezondheid. Heeft u of een huisgenoot in de afgelopen 24 uur last gehad van hoesten, keelpijn, een neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheid?
  4. In de kerk zullen de zitplaatsen zijn gemarkeerd en de looprichtingen aangegeven. Gelieve ook de aanwijzingen van de gastvrouwen/gastheren te volgen.
  5. Na afloop van de dienst is er helaas opnieuw géén koffiedrinken vanwege de verscherpte coronamaatregelen van de overheid.
  6. Gelieve op alle momenten tenminste 1,5 meter afstand in acht te nemen!
  7. Na afloop kunt u de kerk via de aangegeven uitgang verlaten. Gelieve daarna ook tenminste 1,5 meter afstand te houden.

Meer informatie over de kerkdiensten/activiteiten vindt u in de agenda

Een overzicht van alle preekbeurten voor dit jaar vindt u hier.

Het jaarprogramma vindt u hier.