21 februari 2024

Kleding inzamelen stichting Maris op 4 mei

Geschreven door kerkkantoor

De stichting Maris  is opgericht door de Hongaars- Nederlandse familie Toth.  Deze stichting zet zich al jaren in om mensen, die het erg nodig hebben,  een onvergetelijke vakantie te bezorgen op hun Datsja, een boerderij met recreatiemogelijkheden. Deze locatie is ook geschikt voor mensen met een handicap. Voor de doelgroep is dit jaarlijkse uitje vaak hun enige vakantie. Tot slot krijgen ze dan ook nog “nieuwe “kleding. Goederen die over blijven, gaan naar instellingen zoals kinder- en verzorgingshuizen. Het vervoer van alle spullen geschiedt rechtstreeks vanuit Schiedam naar Hongarije. Heeft u goede bruikbare kleding, linnengoed, dekens, babyspullen, oude rollators, tuinmeubelen, keukenspullen etc. voor deze mensen over? Meer informatie over de Stichting Maris vind u hier

Voor dit goede doel staan Joke Schoehuizen en Nanda Muileboom  voor u klaar om de  kleding, speelgoed en andere goederen zoals rollators  in te zamelen. op 4 mei a.s. van 10.00 – 12.00 uur op het kerkplein aan de Westersingelkant van onze kerk .

Wij vragen u vriendelijk de goederen schoon en stevig verpakt aan te leveren.

Meer informatie over de Stichting Maris vind u hier

Helaas is het niet mogelijk om de kleding en goederen op een andere datum of tijdstip in te leveren bij de kerk, omdat wij geen ruimte beschikbaar hebben om uw kleding en goederen op te slaan.

Gerelateerd