Filmmiddag – A streetcat named Bob

Filmmiddag – A streetcat named Bob
Datum 12 juni
Tijd 12:15 - 15:00 uur
Locatie Arminiuskerk

Filmmiddag met de film A Street Cat Named Bob (2016) 

Ook kinderen zijn van harte welkom (kijkwijzer vanaf 9 jaar)! Tijdsduur film :103 minuten.

A Street Cat Named Bob is gebaseerd op het hartverwarmende, waargebeurde verhaal van de straatmuzikant James Bowen. Na een moeilijke jeugd, heeft Bowen een leven als dakloze achter zich gelaten en probeert hij af te kicken van zijn heroïneverslaving. Als hij in de hal van zijn flat een gewonde rode kater vindt, verandert dat zijn leven! Hij kan geen eigenaar ontdekken en besluit het dier te verzorgen tot hij beter is. Wanneer Bob echter weer op eigen pootjes kan staan, blijft hij trouw aan James en wijkt niet meer van zijn zijde! Bob vergezelt hem naar zijn werk als straatmuzikant en verkoper van de daklozenkrant en via Youtube filmpjes worden de twee beroemd. Dankzij Bob lukt het Bowen uiteindelijk af te kicken en zijn leven terug op de rit te krijgen!

Na afloop van de film is er de mogelijkheid om met elkaar uit te wisselen over wat uw leven zin geeft. Voor de kinderen: Voor wie of wat kom jij je bed uit oftewel waar wordt je blij van!

Begeleiding: Amber de Rooij (psycholoog), Koen Holtzapffel (predikant) en Jethro Zevenbergen (wijsgerig pedagoog). Technische ondersteuning Elisabeth Paarlberg.

 

Voor mensen die aansluitend op de kerkdienst naar de film willen gaan, is er de mogelijkheid om tussen dienst en filmvoorstelling een broodje en een krentenbol te eten in de kerk. Geef van tevoren a.u.b. aan of u hier gebruik van wilt maken en met hoeveel personen u eventueel komt. Emailadres: majaruyssenaers@hotmail.com.

 

Agenda