Enquête en verder …

Enquête en verder …
Datum 21 april
Tijd 11:45 - 14:00 uur
Locatie Bovenzaal Arminiuskerk

Aan de slag!

Velen van u hebben uitgebreid geantwoord op de enquête over plaats en toekomst van onze gemeente. Uw antwoorden zijn gerubriceerd en nu is het tijd voor een volgende stap. Dat kan alleen samen met u, ook als u de enquête niet hebt ingevuld.

Op 21 april organiseren we een workshop, die we Gemeentewerk hebben gedoopt.  Onder het genot van een krentenbol, met koffie en thee, willen we in groepjes door de antwoorden gaan en van u horen wat op korte, middellange en lange termijn ideeën zijn die we kunnen gaan uitvoeren. Uiteindelijk zal dat alles helpen om onze gemeente in de toekomst vorm te geven. De workshop vindt plaats op 21 april na de dienst in de Bovenzaal en wordt begeleidt door Margreet Friele, Hugo van der Loo en Sylvia Saakes.

Als u zich aanmeldt voor deelname bij het kerkkantoor via administratie@remonstrantenrotterdam.nl, zullen we u de volledige uitkomsten van de enquête e-mailen, opdat u alles van te voren kunt doornemen. We mikken op zo’n twee uur van goede gesprekken en ideeënvorming. Graag zien we u op 21 april!

Agenda