18 november 2023

Online veiling voor armoedebestrijding in Rotterdam is van start gegaan

Geschreven door kerkkantoor

Het Rode Kruis en Platform L & R, waar de remonstranten ook toe behoren, slaan de handen ineen: online veiling en benefietmiddag voor armoedebestrijding in Rotterdam.

Steeds meer mensen in Rotterdam hebben niet genoeg geld om eten te kopen. Om geld op te halen voor mensen die niet rond kunnen komen, wordt door Platform L & R een online veiling en benefietmiddag op zondag 17 december in de Arminiuskerk georganiseerd. Het opgehaalde geld gaat in de vorm van boodschappenkaarten naar de voedselhulp die het Rode Kruis duizenden Rotterdammers biedt.

Draagt u uw steentje bij?

We hebben veel leuke, interessante, mooie Rotterdamse producten en activiteiten. Zo veilt de 14-jarige wereldkampioen kickboksen Amira Tahri een clinic kickboksen voor jonge meisjes. Kun je trouwen in de Laurenskerk in Rotterdam, op minivakantie op de SS Rotterdam, is er een heus fout kerstschort, een hele kaas van de Rotterdamse Floating Farm, een groot kersstuk, zijn er kunstwerken, massages, uitstapjes naar musea en restaurants, sportlessen en nog veel meer.

Bekijk de kavels op www.noodhulprotterdam.nl registreer uzelf en doe een bod.

De opbrengst van de veiling gaat 100% naar het goede doel!

Gerelateerd