9 juli 2024

Heeft u de app al?

Geschreven door kerkkantoor

Vanaf 21 juli 2024 is het mogelijk om tijdens de collecte digitaal te geven via de Scipio kerk app op uw telefoon. Inmiddels zijn meer dan 600 kerken en 150.000 gebruikers bij deze app aangesloten.

In een tijd waarin we steeds minder contant geld gebruiken, vergemakkelijkt de app uw bijdrage aan de collecte. De app is eenvoudig in gebruik en uw giften zijn volledig anoniem. Met de app kunt u niet alleen in de kerk bijdragen aan de collecte, maar ook als u een dienst online bijwoont. Tevens helpt u er onze gemeente direct mee. Omdat de app op ons boekhoudpakket is aangesloten kan de collecteopbrengst door het kerkkantoor efficiënter verwerkt worden, waardoor tijd overblijft voor andere belangrijke zaken. Ik wil u daarom van harte uitnodigen om met de app aan de slag te gaan!

Binnenkort ontvangt u van het kerkkantoor een email met uitleg hoe u de app kunt verkrijgen. U doorloopt hiervoor slechts drie korte stappen:

1.       Ga naar de App Store (iPhone) of Play Store (Android)

2.       Zoek en installeer de App Scipio

3.       Registreer met het e-mailadres waarmee u bij onze Gemeente bekend bent.

Icon Scipio app
Dit ziet u op uw telefoon

Voor meer informatie kunt u ook terecht op https://www.scipio-app.nl/

Mocht u graag meer hulp of uitleg willen, dan kunt u na de dienst tijdens de koffie terecht bij kerkenraadslid Dennis Bouwer op de volgende data : 18 augustus en 8 september

Als u straks digitaal heeft gegeven, “wuift” u voor de collectant dan even met uw telefoon naar de collectezak?

U kunt ook digitaal betalen via een QR-code, deze vindt u binnenkort achter op het liedboek of in de gedrukte orde van dienst.

NB: Deze app of de QR-code liever niet gebruiken voor het overmaken van uw reguliere bijdrage. De app en de QR-code is namelijk anoniem en dan weten we niet dat u uw bijdrage al hebt overgemaakt. Verder betalen we een percentage voor het gebruik van de app en QR-code. Voor de collecte is dat geen bezwaar, voor de reguliere bijdragen zou het onhandig zijn.

Gerelateerd