Benefietmiddag Armoedebestrijding in Rotterdam

Benefietmiddag Armoedebestrijding in Rotterdam
Datum 17 december
Tijd 12:30 - 14:30 uur
Locatie Arminiuskerk

Net als verleden jaar vindt er in onze kerk een ‘armoede-veiling’ plaats en de opbrengst gaat naar de noodhulp van het Rode Kruis in Rotterdam. Dit jaar is deze veiling online en vragen wij u om ‘diensten’ aan te bieden, zodat die geveild kunnen worden en een mooi bedrag kunnen opbrengen. Voor meer informatie zie blog over hoe u online kunt bieden en blog over hoe u een dienst of product kunt aanbieden.

Op de benefietmiddag worden de laatste topitems geveild, waaronder de clinic van toptalent kickboksen Amira Thari en vieren we het resultaat van de veiling met swingende optredens van Lee Towers en het BlackGospelChoir 4U. Het geheel wordt begeleidt door Anna-Maria Carbonaro en Cor, de boksende coach. Vanzelfsprekend overhandigen we ook de cheque met de opbrengst aan de districtsmanager van het Rode Kruis Rotterdam, André Meeder.

De benefietmiddag is van 12.30 – 14.30 in onze kerk.

Wilt u erbij zijn dan kunt u een kaartje kopen (€10 per stuk, excl. 0,29 transactiekosten), het betaalbewijs is tevens het toegangsbewijs. Kaartjes kunt u kopen op de website van Noodhulp Rotterdam https://noodhulprotterdam.fourauctions.nl/programma/

Agenda