Tussen Koffie en Lunch

Tussen Koffie en Lunch
Datum 8 februari 2019
Tijd 10:30 - 12:00 uur
Locatie Rotterdam

Vindt u het ook leuk om anderen uit uw kerk wat vaker te ontmoeten?

Tussen Koffie en Lunch stelt u daartoe in de gelegenheid. Een gezellige remonstrantse ontmoetingsplaats!

Tijdens de eerste bijeenkomst was de speciale gast Aart Bergwerff.

Hij vertelde over de restauratie van het orgel en heeft het laten klinken. Voor hen die goed ter been waren, was er zelfs een uitleg boven bij het orgel. Onze cantor-organist in actie, voluit op het orgel. We genoten van zijn explicatie en inspiratie, dronken koffie en mochten ons tegoed doen aan heerlijke taart.

Een van onze toekomstige stamgasten vroeg na afloop: Wanneer gaan we weer cultureel koffie drinken? Het antwoord daarop was  dat de volgende Tussen koffie en lunch op 8 februari vanaf 10.30 uur is.

Tijdens deze bijeenkomst in de kerkenraadskamer zal onze eigen predikant Tjaard Barnard de bezoekers van Tussen Koffie en Lunch tussen de eerste en tweede ronde koffie en taart meenemen 400 jaar terug in de tijd……

Mede namens onze predikant Koen Holtzapffel mag ik u van harte uitnodigen. Dit mag u niet missen. Weet u welkom.

U komt ook op 8 februari!

Op vier vrijdagen, in de kerk, van 10.30 uur – 12.30 uur kunt u in een gezellige sfeer bijpraten en genieten van een kopje koffie en een stuk taart. U wordt verrast door een speciale gast, die een deel van de ochtend iets presenteert. Iedereen is welkom, maar vooral ook zij die al een tijdje niet meer in staat zijn naar de kerk te komen en die graag weer eens anderen willen ontmoeten. Bent u slecht ter been of is het vervoer naar de Arminiuskerk voor u lastig, laat het ons dan even weten. Dan zorgen wij voor vervoer. Weet u nog iemand die u blij zou maken met Tussen Koffie en Lunch? Nodig hen dan gerust uit!

Opgeven i.v.m. de catering graag vooraf bij het Kerkkantoor

Agenda