Kerkdienst met dr. Tjaard Barnard

Datum 10 juli
Tijd 19:00 - 20:00 uur
Locatie Rotterdam

Op 10 juli gaat voor dr. Tjaard Barnard

U bent van harte welkom, maar graag wel even reserveren!

In tijden van corona wordt veel gesproken over de nieuwe wereld in postcorona tijd. Wat houden we vast van wat we nu geleerd hebben. Blijven we op anderhalve meter afstand? Is het handengeven, huggen en zoenen voorbij of komt dat weer terug? Blijven we thuiswerken? Lukt het om minder te blijven vliegen en zo het milieu te sparen? Het christendom leeft al 2000 jaar van de verwachting van een nieuwe werkelijkheid. Jezus sprak erover. Paulus dichtte zijn loflied op de liefde (1 Kor. 13) dat ook gaat over de tijd dat we het echt zullen zien en niet meer via spiegels. Komende vrijdag overdenkt dr. Tjaard Barnard deze zaken in de dienst die om 19.00 uur zal plaatsvinden en komende zondag op ons YouTubekanaal zal staan.

 

De diensten zullen anders dan anders zijn. Er kan niet gezongen worden en er zal na afloop ook geen gelegenheid zijn, elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee. Wel zal er fraaie orgelmuziek, gespeeld door Jos van der Kooy, te beluisteren zijn.

In verband met de opname van de dienst wordt u verzocht, uiterlijk 18.30 uur aanwezig te zijn. De reden voor diensten op de vrijdagavond is dat we rekening willen houden met diegenen die nog liever niet naar de kerk kunnen of willen komen.

Op zondagmorgen 12 juli zal deze kerkdienst worden uitgezonden via ons YouTube-kanaal.

Agenda