Bloemenzondag met dr. Tjaard Barnard en mr. André Meiresonne

Bloemenzondag met dr. Tjaard Barnard en mr. André Meiresonne
Datum 14 oktober 2018
Tijd 10:30 - 11:30 uur
Locatie Rotterdam

Wederwaardigheden in het leven

Soms zit het leven mee, soms zit het leven tegen. Wederwaardigheden, die ons allemaal overkomen, vragen om vertrouwen in het leven. Waar vind je dat vertrouwen? En tegenslag, kun je er ook iets aan hebben? Want tegenslag is natuurlijk naar, maar is het ook altijd erg?

Gek genoeg, gebeurtenissen waar je niet om vraagt, kunnen een geschenk brengen. Een geschenk dat voor je klaar ligt: Gods onmetelijke liefde, doorgegeven en belichaamd door mensen om je heen. Liefde die je overkomt – als een onverwachte bos bloemen.

Dr. Tjaard Barnard en mr. André Meiresonne gaan voor in een samenspraak over wat het leven kan brengen. Ook wanneer u weer eens klassieke liederen wilt zingen (zoals ‘Wat de toekomst brengen moge’, ‘De Heer is mijn herder’), u bent van harte welkom.

Bloemenzondag

Op deze zondag brengen wij traditiegetrouw onze bloemen, bijna 50 boeketten, uit de dienst na afloop naar leden en vrienden die niet meer zelf naar de kerk kunnen komen.

Wij missen hen en wij denken aan hen. Een hartelijk gebaar namens ons allen, om te laten zien dat wij ons verbonden blijven voelen.

Het wegbrengen van een boeket kan u naar een onvermoed gezellig bezoek leiden.

Agenda